O nama

IMG_1807b

O nama

Tko smo mi? Purgeri zaljubljeni u Podravinu, točnije u mali prekrasni Repaš, selo udaljeno 30-tak kilometara od Koprivnice i 20-tak km od Đurđevca.   Bijegom iz Zagreba ostvarili smo svoj san za slobodom. I ako Vas povremeno ugostimo i uljepšamo koji dan ostatka Vašeg života bit ćemo sretni. A vjerujem i Vi. Zato nemojte čekati, krenite već danas autom, vlakom ili biciklom do nas i neće Vam biti žao. Vaši Irena i Miki

- Smještaj

Spremili smo za Vas dvije sobe sa po tri ležaja. Postoji mogućnost dodatnih ležajeva, kao i spavanje na otvorenom ili na štaglju - po želji.

+ Kamp

Po potrebi moguće je postaviti i pokoji šator u ograđenom prostoru pored kuće.

+ Vozni park

Za sada ne posjedujemo bicikle za posudbu, ali vjerujemo da će se i to u skorom vremenu realizirati.

+ Domaća Hrana

Povezani u mrežu lokalnih proizvođača domaćih proizvoda u mogućnosti smo organizirati domjenke i okrijepe koje nećete zaboraviti. Domaća jaja, sir, vrhnje, kobasice, kokošje i govedske juhe, hajdina kaša, purica s mlincima do popularnih "brzih" jela poput roštilja na svježem zraku uz miris sela.

+ Foto safari

Kao profesionalni fotografi s preko 50 godina kumulativnog iskustva u foto svijetu u mogučnosti smo organizirati nezaboravnu školu na otvorenom/foto safari skupinama kao i pojedincima u dobi od 12 godina na više. Netaknuta priroda, čist zrak i učenje uz zabavu nešto je što nećete zaboraviti cjeli život.

Naša ekspertiza

Fotografija
Kampiranje
Priprema roštilja
Susretljivost